A sztárok szállításáról budapesti és kassai tartózkodásuk alatt végig a Valton MasterCar autói gondoskodtak.
március 8, 2016
Exkluzív reptéri szolgáltatásaink
április 7, 2016
Összes

Brian May szállításáról a Valton MasterCar gondoskodott, a minden extrával felszerelt Mercedesének V-Class kényelmét élvezhette

2015. március 11-én és 12-én a Budapesti Kongresszusi Központban adott koncertet a Queen együttes legendás gitárosa, Brian May, aki a New York-i Broadway egyik legnagyobb ifjú csillagával, Kerry Ellisszel lépett fel.

Itt tartózkodása alatt Brian May szállításáról a Valton MasterCar gondoskodott: a sztár cégünk minden extrával felszerelt Mercedesének V-Class kényelmét élvezhette. A flottánkat erősítő Mercedes limuzinbuszok autóparkunk büszkeségei közé tartoznak.

Az utasok biztonságáról a radaros tempomat, a 360 fokos kamera, a holttérfigyelő, valamint az intelligens LED-es fényszórók gondoskodnak. Emellett van még oldalszél asszisztens, PRE-SAFE rendszer (meredek helyzetben minden rendszert készenlétbe állít, hogy a lehető leggyorsabban reagálhasson egy esetleges balesetre).

Vezetői légzsák és az utasnak is egy-egy front-, oldal- és függönylégzsák.

V-Class-aink azonban nem csak vezetőt kényeztetik el, hanem az utasokat is. A Mercedes szerint a legnagyobb luxus a sok tér. A tágas utastér kényelmi szolgáltatásait oldalakon keresztül sorolhatnánk, most ízelítőül legyen elég annyi, hogy a deréktámasszal ellátott, sokoldalúan beállítható üléseket vajpuha nappabőr borítja, melyben valóban igazi luxusélmény az utazás, legyen szó közben szórakozásról, üzleti tárgyalásról, vagy akár csak egy kényelmes relaxálásról.

Kérjük tekintse meg autóparkunk kínálatát.