A Valton-Master Car prémiumszolgáltatásai közé tartoznak az úgynevezett Exkluzív repülőtéri szolgáltatások, amelyekkel kiemelt ügyfeleink kényelmét igyekszünk maximálisan biztosítani stratégiai partnerünkkel a Cavok Airport Service-el karöltve.

A VIP Welcome szolgáltatás a legkényelmesebb érkezést garantálja önnek vagy vendégeinek.

A szolgáltatás része a külön VIP transzfer a repülőgéptől a terminálig. Landolás után ügyfeleinket már a repülőgépnél várja az általuk kiválasztott prémium kategóriás autónk, hogy a gépből kiszállva azonnal a terminálhoz szállítsa őket. Mialatt ügyfelünk, (akár magánszemély akár egy teljes csoport) igénye szerint a Loungeban várakozhat, biztosítjuk a szükséges asszisztenciát, és begyűjtjük az érkező poggyászt.

Az exkluzív üzleti váróban alkoholos és alkoholmentes italok, frissítő, sütemények, irodai szolgáltatások, WiFi, valamint újságok és magazinok várják az utasokat.

Nem csak az érkezést, hanem az indulást is megkönnyítjük kiemelt ügyfeleinknek.

A Check-in asszisztencia segítséget nyújt a jegykezelésnél, az úti okmány- és biztonsági ellenőrzésnél. A Fast Check-in szolgáltatással lehetővé tesszük utasaink számára, hogy gyorsan, kényelmesen, sorban állás nélkül előre kezeltessék jegyüket, majd a repülőtéren VIP csoportunk földi utaskísérőinek segítségével a poggyászfeladást is megoldjuk.

erkezes-kassara-scorpions
A Fast Check-in szolgáltatással utasaink rengeteg időt megtakaríthatnak, megkímélik magukat a sorban állás kellemetlenségeitől és az utazás előtti stressztől.

A Check-in asszisztencia kiterjed a poggyászfeladásra és a rakodó szolgáltatásra is, ezenfelül segítséget nyújt az ÁFA visszatérítésnél.

Végül külön VIP transzferrel gondoskodunk ügyfeleink szállításáról a termináltól a repülőgépig.

Ezekkel az utazást segítő kényelmi szolgáltatásokkal kívánunk minden kedves meglévő és új ügyfelünknek kellemes utazást!

A Valton-Master Car és a Cavok Airport Service csapata.