Cégünk szállította a WTCC első emberét
április 26, 2016
Ott voltunk a Nagy Futamon!
május 9, 2016
Összes

Hétvége a Hungaroringen

A túraautó-világbajnokság (WTCC) a Formula-1 után a második legnépszerűbb gyorsasági autós sorozat.
A verseny napjain évről évre több tízezer néző látogat el a Hungaroringre – tavaly 35 ezer látogatót számláltak a 2 nap alatt! 

A WTCC tehát már önmagában is nagy esemény, és ehhez csak hozzátesz Michelisz Norbert személye.
Az elmúlt 4 év egyik legnépszerűbb sportolójának, és a legutóbbi “Év sportolója” díj harmadik helyezettjének népszerűsége töretlen az autósport rajongóinak körében.

Michelisz nemrég aláírta hondás szerződését, vagyis az idei szezonban már a gyári csapat színeiben láthattuk őt versenyezni, és közösen örültünk annak, hogy bravúros versenyzéssel utolsó helyről végül is a pontszerző 10. helyre küzdötte fel magát.

Korábbi csapata, és egyben a Valton-Master Car partnere a Zengő Motorsport pedig egy új tehetséggel lépett a színre: fiatal versenyzőjük Ficza Ferenc az első futamban 9. helyen végzett a Hungaroring új aszfaltcsíkján.

Mindkét magyar versenyzőnknek gratulálunk!

A verseny alatt cégünk gondoskodott Francois Riberiot és Eric Néve utazási kényelméről, míg egyik stratégiai partnerünk, az Apple Hostess gyönyörű hostesslányaival képviseltette magát, másik partnerünk a Valton Security pedig a rendezvény biztonságáért felelt.

(Fotó: Hungaroring Sport Zrt.)