Exkluzív reptéri szolgáltatásaink
április 7, 2016
Cégünk szállította a WTCC első emberét
április 26, 2016
Összes

Prémium kategórás utazásélmény

A repülés első hallásra roppant kellemes és gyors utazási módnak tűnik. Azonban sok olyan apróbb-nagyobb buktatóval jár, amire nem szívesen gondolunk. Prémium reptéri szolgáltatásainkkal ezekre a kényelmetlenségekre kínálunk professzionális megoldást.

Mert az utazás nem a repülőgépen kezdődik.
A reptérre való eljutás sokszor nagyobb gondot jelent, és tovább tart, mint maga a repülés, főleg, ha nem budapesti helyszínről történik az indulás.
audi-a8-slider
Cégünknek nem jelent problémát, ha kiemelt ügyfeleit vidékről kell a reptérre eljuttatnia. Az Ön által választott prémium kategóriás autó, és a hozzá tartozó magasan képzett sofőr az Ön által megadott időpontban és helyen – bármilyen magyarországi vagy környező országbeli cím szóba jöhet! – ott fogja várni Önt, hogy a lehető leggyorsabban a reptérre szállítsa.

A repülőtéren, ha igényt tart rá, rendelkezésére áll stratégiai partnerünk check-in asszisztencia szolgáltatása, melynek segítségével megspórolhat mindenféle sorban állást, kínos formaságot, és kellemes körülmények között, a VIP Lounge-ban töltheti el az indulásig hátralévő időt.

Ezzel azonban még nem ért véget exkluzív reptéri szolgáltatásaink listája, kiemelt ügyfeleinket ugyanis ezután sem hagyjuk magukra. A Valton-MasterCar egyedülálló szolgáltatása révén Ön sorban állás, transzferbuszozás, mozgójárdázás, és fárasztó gyaloglás nélkül juthat el a repülőgép bejáratáig.

Autónk egészen a lépcső lábáig viszi, és ezután már nincs is más dolga, mint megtenni azt a pár lépcsőfokot, ami a gép belsejéig vezet!

Amennyiben Ön vagy kiemelt vendége külföldről érkezik, a landolás után a repülőtér kifutójára kimegyünk elé, és nyelveket kiválóan beszélő sofőrjeink segítségével a megadott címre szállítjuk. Ha szeretné megtapasztalni, milyen is az igazi, prémium kategóriás utazásélmény, forduljon hozzánk bizalommal!