Cselgáncs Grand Prix a Budapest Sportarténában
június 22, 2016
8 Mercedesünkkel a Magyar Nagydíjon
július 28, 2016
Összes

Üdvözlünk a ValtonMasterCar Játékában!

NYERJ

Játékunk során szeretnénk megajándékozni egy szerencsés nyertest az igazi Ferrari életérzéssel! Ha te is részt vennél, és még nem tetted meg, lájkold ezt http://tinyurl.com/ja8nxe9 a bejegyzésünket, és írd meg alá kommentben, hogy szerinted mekkora a Ferrari F430 maximális sebessége.

A játék nyertese a ValtonMastercar jóvoltából részt vehet egy Ferrari élményutazáson 2016. július 29-én pénteken egy piros Ferrari F430-as autóval (A maradandó cabrio élmény érdekében eső esetén új időpont lehetséges.)

Az utazás előre egyeztetetten, Budapest belterületéről indul, melynek pontos helyét a nyertes jelölheti ki. A nyertest sofőr szállítja el Balatonkenesére, a Balatonfői Yacht Clubba, ahol vendégül látjuk egy kávéra vagy üdítőre, majd lehetőséget biztosítunk fényképezkedni a hajókkal és a tűzpiros Ferrarival. Ezt követően a nyertest visszaszállítjuk Budapestre, az általa kijelölt helyszínre. Az utazás során a nyertes nem vezetheti az autót, és be kell tartania a KRESZ rá vonatkozó szabályait. A nyertes hozzájárul, hogy a róla készült fotókat cégünk marketing céllal szabadon felhasználja.

Játékunkra július 24-én éjfélig jelentkezhetsz a fent megadottak szerint. A sorsolás következő nap, azaz július 25-én hétfőn, a a kép kommentelői közül random módon történik. Egy játékos csak egy kommenttel kerül játékba. A szerencsés nyertes nevét posztbejegyzésben tesszük közzé, és privát üzenetben is értesítjük.

Köszönjük, hogy velünk játszol, és sok sikert!

A játékot itt tudod megosztani: http://tinyurl.com/ja8nxe9