Szolgáltatásaink

Autóbérlés gépkocsivezetővel

A Valton Master Car Kft. luxus minőségű személygépkocsika kínál bérbe gépkocsivezetővel. Célunk a kiváló minőségű személyszállítást biztosítása, és garantáljuk a megfelelő személy- és vagyonvédelemmel ellátott, a legkifinomultabb ízlésnek eleget tevő, nem feltűnő utaztatást. Sofőrjeink speciális képzésben részesültek.

Megjelenésük, öltözetük a legmagasabb protokolláris igényekhez igazodik, idegen nyelven beszélnek. A gépkocsik színvonalát, komfortját a Mercedes és Audi luxus autóinak világszerte ismert minősége garantálja: Mercedes S, E osztályos, Audi A8-as személygépkocsikat, valamint Mercedes Sprinter és V osztályos minibuszokat használunk.

>   Ismerje meg autóparkunkat!

Repülőtéri szolgáltatások

Stratégiai partnerünkkel, a Cavok Airport Service-szel közösen biztosítjuk kiemelt ügyfeleink kényelmét, az érkezéstől egészen az indulásig. Landolás után ügyfeleinket már a repülőgépnél várja az általuk kiválasztott prémium kategóriás autónk, hogy a gépből kiszállva azonnal a terminálhoz szállítsa őket. Biztosítjuk a poggyász gyors felvételét, miközben ügyfelünk, igénye szerint, az exkluzív Lounge-ban várakozhat.

Indulásnál pedig lehetővé tesszük utasaink számára, hogy gyorsan, kényelmesen, sorban állás nélkül előre kezeltessék jegyüket, majd a repülőtéren a poggyászfeladást is megoldjuk. Illetve, természetesen, végül külön VIP transzferrel gondoskodunk ügyfeleink szállításáról a termináltól a repülőgépig. Ön pedig nyugodtan hátradőlhet és élvezheti az utazást!

Személyvédelem

A nyilvánosság előtt élő emberek életében a biztonság kiemelkedően fontos szerepet játszik. Nagy tapasztalattal rendelkező kollégáink mellett önt nem érheti váratlan meglepetés, legyen szó rajongói közeledésről, vagy akár ártó szándékról.

Munkamódszerünk a felderítés-tervezés-kapcsolattartás hármas egységén alapul. Már a tervezési fázisban nagy gondot fordítunk arra, hogy az ön személyes életterét, megszokott életvitelét semmiben ne károsítsuk. Ügyfeleink biztonságos utazásáról képzett sofőrjeink, valamint speciálisan felkészített multi-funkciós autóparkunk gondoskodik.

Légijármű-bérlés

A Valton Master Car Kft nem csupán az autóbérlésben jár élen. Kiváló minőségű személyszállítást biztosítunk, nemcsak földön, de levegőben is. Két repülőgéppel és két helikopterrel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Két repülőnk 6 vagy 8 fő szállítására alkalmas, és 1800 km, illetve 3600 km hatótávval bírnak. Helikoptereink pedig 4 és 5 fősek, és maximum 450 km megtételére alkalmasak. A teljes exkluzivitás jegyében természetesen a magángépeken biztosítjuk az italokat és az étkezést is.

>   Vegye fel velünk a kapcsolatot!